Trapop!

trapop logo

Trapop! is een muziekkroeg met live optredens, een podium en waar gedanst kan  worden!

 Het is een onderdeel van de cultuur-as van het bruisende tweede ‘centrum’ van Utrecht in Leidsche Rijn.
Trapop! gaat de samenwerking aan met de buren van de Utrechtse Muziekschool (Dums), waarmee in gezamenlijkheid festivals worden georganiseerd. Het  podium biedt overdag en ’s avonds een  platform voor  muzikanten, dansers, dichters, cabaretiers en andere paradijsvogels. 

Natuurlijk kan er ook  gedronken worden ,neem je zelf je hapjes mee of bestel je eten bij een van onze buren. Daarnaast zijn er geregeld exposities.  Kortom;  nieuwe belevingen en kansen om mooie herinneringen te maken in Leidsche Rijn Utrecht.

Trapop! extra

Trapop! is een maatschappelijk betrokken onderneming waarbij ‘voor iedereen’, ‘samen’ meedoen en kansen scheppen centraal staat. Door de samenwerking aan te gaan met maatschappelijke organisaties(Lister, Abrona en Altrecht) en MBO en HBO  opleidingen (Grafisch Lyceum, Eventmanagement, Social Works enz) krijgen mensen  de kans om werkervaring op te doen  en/of stage te lopen bij Trapop!

Wat willen we eigenlijk?

Trapop! is een muziekkroeg die  een ontmoetingsplek en inspiratiebron kan zijn voor zijn omgeving rond het Berlijnplein. Onze missie is de mogelijkheid creëren voor het maken van mooie herinneringen en opstapjes voor mensen uit Utrecht en omgeving door het opzetten en inrichten van een ontmoetingsplek, met kunst en cultuur als smeermiddel en uitlaatklep.

Comedy
Live muziek
Performances
Dansen met DJ's

Wil je bij ons op het (debuut/try-out) podium staan, stage lopen of werken?
Contact ons via: Trapoputrecht@gmail.com

Muziekkroeg Trapop! is niet te huur. Wel kan je samen met ons een goed feest geven en organiseren.

Onze backline bestaat uit:
Piano, Fender fm 100 gitaarversterker, Ashdown 100 W five fifteen basversterker, Premier drumstel met Grandmaster en Zildjian bekkens, 4 sure microfoons met standaards, 2 x maui zangboxen en een Behringer 16 sporen mengtafel met 4 monitoren. De rest moet jezelf meenemen. Onkostenvergoeding voor acts is afhankelijk van de publieksbijdrage.

Bereikbaarheid

Bus
1 Als je vanaf Utrecht Centraal komt pak je bus 28. Stap je op Leidsche Rijn station uit. Loop je richting Berlijnplein.

2 Als je met bus 28 vanuit Vleuten-De Meern komt stap je uit bij Centrum Boulevard en loop je naar het Hof Van Monaco. Dan kom je aan bij Trapop!
3 Als je met bus 10 of bus 48 gaat stap je uit bij de halte Berlijnplein. Dan loop je langs Raum richting de trappen. Ga je met de trap naar beneden en kom je aan bij de Trapop!.

Trein Als je met de trein gaat stap je uit op Leidsche Rijn station. Loop je richting het Berlijnplein.

Auto
Betaald parkeren op het Berlijnplein, of in de garage aan het Brusselplein